Om os

Kennel MeVe Dogs

Et lille stueopdræt af Japansk Spids under Dansk Kennel Klub

Vi, Ole og Mette, bor i Lyne, som er en hyggelig lille landsby i Vestjylland. Her bor vi sammen med vores hund Wuffie, som er en Japansk Spids.
Desuden har vi to katte: Bizou, som er en blåmasket Hellig Birma på 19 år, og Siam, der er en sort siameserblanding på 12 år.

Vi er begge født og opvokset på landet og er derfor vant til at omgås dyr. Mette arbejder som IT supporter i Ringkøbing, og Ole er ansat som observatør/forskningsassistent med base på den økologiske feltstation Tipperne.

Det er primært Mette, som træner og går på udstilling med Wuffie. Oles store interesse er fugle, og da fuglene er ude i naturen, er Wuffie også glad for denne hobby. Eftersom vi begge bruger næsten al vores fritid på vores interesser, hund og fugle, har vores have skiftet fra en smuk  prydhave til en “naturreservat” til stor glæde for dyrene og Oles entusiasme for biodiversitet.

Vi har hegnet haven ind, hvor både hund og katte har fri adgang. Kattene kommer ikke udenfor indhegningen, men på trods af dette fanger Siam mus og fugle i tide og utide, som han stolt kommer ind med.

Alle vores dyr er en vigtig del af vores hverdag, og de får meget opmærksomhed. Derfor er vores hjem også indrettet til både katte og hund med mange gode sovepladser og klatrestativer. Wuffie er med os overalt, hvor det er muligt

Da vi går meget op i at hunde skal trænes og socialiseres, blev Wuffie faktisk meldt til hvalpetræning allerede inden hun blev født. I dag går vi til rally (både DcH og DKK), agility, DcH Lydighed og Nose Work. Desuden træner vi også af og til tricks til færdighedsprøver.

Hovedpunkter:

2017

Rally Begynder Mester

2018

Kvalificerede vi os til DM i DcH Lydighed Klasse C
Bestod DKK Færdighedsprøve klasse 1.
På udstilling fik hun cert, NCAC og BIM

2019

Rally Øvet Mester.
1. plads i Køretøjssøg i Nose Work konkurrence